Vacatures Gastels Fanfare

Heeft u al eens gedacht om ook te gaan spelen bij een muziek gezelschap of lang geleden ermee gestopt en wel eens gedacht om weer opnieuw deze mooie hobby op te pakken. 

Vanaf Januari zal onze vaste drummer helaas moeten stoppen bij Gastels Fanfare. Wij bedanken hem voor zijn inzet tijdens de afgelopen jaren! We zijn daarom met spoed op zoek naar een vervanger voor hem. Voorwaarde is dat je van bladmuziek kunt spelen en bekend bent met lichte muziek. We zien je aanmelding graag tegemoet !!!

Dan is Gastels Fanfare zeker een goeie keus. Wij spelen een publieks vriendelijk repertoire wat toch voldoende uitdaging bied. Ook is het een gezellige vereniging waar we toch muzikaal willen laten horen waar toe we in staat zijn. Spreekt u dit aan, laat het ons weten of kom gerust een keertje langs op één van onze repetities op dinsdagen van 19:30h tot 21:45h in 't Veerhuis in Oud-Gastel.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die een instrument bespelen wat thuishoort in de fanfare. In het bijzonder zijn we op zoek naar Hoornisten, Bugelisten, Baritonisten en Slagwerkers. Maar ook mensen die een andere instrument uit een fanfare bespelen zijn van harte welkom.

Mocht je hier informatie over willen of een vraag willen stellen, laat het ons weten via ons e-mail adres: info@gastelsfanfare.nl.